Skaffa kontor i ett coworking space och slipp praktiska problem

Skaffa kontor i ett coworking space och slipp praktiska problem

Har du eget kontor som du behöver renovera, bygga ut eller bara ta hand om praktiskt? Det kan handla om elektricitet, värme eller it-systemet som inte fungerar eller att lokalen ligger utanför city. Då är det smart att satsa på ett kontorshotell. Du slipper lösa praktiska problem och kan fokusera på din verksamhet.

Coworking space i Stockholm

Det är många företagare som drömmer om att ha ett eget kontor. Vilken härlig känsla. Och så mycket problem. Istället för att du behöver hantera elektricitet, vattenskador eller renovera för att verkligen få ett bra kontor, så kan du lösa hela problemet genom att hyra kontor på ett coworking space. Du överlåter allt praktiskt ansvar för hela byggnaden till Workaround, medan du fokuserar på driva ditt företag. Det är många företagare som upptäckt hur skönt det är. Förutom att du också får råd med ett kontor i centrala Stockholm. Det underlättar när du ska träffa klienter och andra företagare, förutom att du också kan gå ut och äta på en ny restaurang varje dag. Gå in på Workaround för att hitta ditt coworking space i Stockholm och utveckla företaget i en stimulerande miljö.

Slipp praktiska problem med byggnaden

En viktig fördel med att hyra kontor hos Workaround är att du slipper lösa en massa praktiska problem i bostaden eller i det egna kontoret. Hur många företagare har inte startat företag och trott att de ska kunna fokusera all sin energi på sin verksamhet. Men byggnaden, IT-systemet, städning och att uppfylla vissa regler tar plötsligt massa tid. Du måste fixa ventilationen eller göra en radonmätning, istället för att arbeta med din marknadsföringsstrategi eller träffa nya kunder. När du arbetar på ett kontorshotell sköter de allt. Går något sönder måste de hitta en hantverkare, inte du. Du behöver bara gå dit, jobba och utveckla ditt företag.

Fördelar med coworking space

När du jobbar på ett coworking space kommer du lätt i kontakt med andra företagare. Det hjälper dig att hitta nya företagspartner, men också kunder. Förutom att det också är positivt för din sociala hälsa. Det är många som jobbar hemifrån och som i långa loppet inte mår bra av att inte träffa andra människor under dagen. Om du jobbar hemifrån kan du också välja att hyra en stol en dag i veckan, så att du får komma iväg och få inspiration och socialt umgänge. Det underlättar också att driva ett företag från centrala Stockholm. Du får ett större kontaktnät och det är lättare för nya klienter att åka till Kungsholmen, än utanför stan om de vill anlita dig för en tjänst. Det kan också vara mycket billigare att hyra kontor via ett kontorshotell än att behöva hyra kontor på egen hand. När du vänder dig till Workaround har du många kontor och platser att välja mellan. Du kan enkelt hitta den arbetsplats som passar dig perfekt utifrån hur mycket utrymme som du behöver.

Om författaren

svartmandag.se administrator