Tänk på ljuset när du bygger ny industrilokal!

Har du tänkt på hur viktigt ljus är? Hur skulle vi leva helt utan belysning? Både inom industri och hemma i bostaden behöver vi rätt typ av ljus beroende på vilken aktivitet vi tänker utföra. En väl anpassad ljusmiljö kan också skapa trygghet och tillfredsställelse.

Planera belysning när du ska bygga

Belysning ska förstås ingå i planering av nybyggnationen, men ibland planerar man också för att byta ut den gamla belysningen, speciellt i industrilokaler där belysningen behöver vara optimal. Du kan också behöva en bra rådgivare och leverantör av dina industriarmaturer. Så, vem ska du välja?

Light by Sweden är en mycket professionell och erfaren leverantör av industriarmaturer – du kan dessutom arbeta sida vid sida med dem så att du får exakt det du vill ha.

Armaturer för industri har höga kvalitetskrav som ska matchas, och hos Light by Sweden får du lång garantitid och att dina valda industriarmaturer klarar smuts, väta, värme och vibration på den nivå som behovet är. Det är också lätt att installera dem och det finns flera olika produkttyper att välja mellan. Om du vill ha en specifik funktion på din belysning kan Light by Sweden se till att du hittar den rätta.

LED är praktiskt

LED är ett bra alternativ för industrin eftersom det är energisparande och bra för driftsekonomin. LED armaturer avger mycket lite värme fast ljusstyrkan är hög. Light by Sweden har utvecklat egna lösningar för LED armaturer som man inte bör missa. Dessa kan anpassas för både matbutiker, tillverkning, lagerlokaler eller andra typer av företagsverksamheter. Hur ljuset faller kan planeras i detalj för bästa resultat.

Sporthallar är också ett exempel på hur viktigt det är med rätt typ av ljus. Spelarna på planen får inte bländas under spelets gång vilket kräver kunskap om exakt hur belysningen ska riggas. Butiksbelysning är ett annat exempel på ljusets betydelse. Hur du belyser hyllorna påverkar hur produkterna du vill sälja framstår. Det finns olika anledningar till belysningens placering och beroende på hur man utför detta kan man framhäva olika saker. Garagebelysning är annorlunda, det är en arbetsbelysning som behöver ha största möjliga ljusstyrka och låg värmeavgivning.

Snygga och praktiska industriarmaturer

Light by Sweden har både snygga och praktiska industriarmaturer. På hemsidan kan man sortera under användningsområden och få förslag på vilka armaturer som kan passa bäst. Om du följer upp detta med en kontakt och rådgivning så kommer du att få det perfekta ljuset för ditt behov!